Taquilla Club Ourense Baloncesto

kopier klokker

Mens vi kryper frem på 40-årsjubileet for Breitling Chronomat – opprinnelig lansert i 1984 som en del av merkevarens hundreårsfeiring – har vi sett merkevaren gi litt ekstra kjærlighet til Chronomat-kolleksjonen. I tillegg til en ny 40 mm GMT i fjor, en rekke fargevalg og begrensede utgaver,replika klokker breitling har Chronomat blitt strukket og presset inn i etuier fra 32 mm i diameter til 44 mm brede for å skape noe for alle håndleddsstørrelser. Det siste tilskuddet på toppen av Chronomat-størrelsesspekteret er en ny Breitling Super Chronomat B01 44 U.S. Edition.

Den nye Super Chronomat kombinerer den tiltalende varmen fra rosa gull med en dyp solbørstet marineblå urskive, en klassisk kombinasjon i seg selv. Sortsneglede kronograf-underskiver øker kontrasten for lesbarhet og ser hjemme, sammen med den svarte keramiske rammeinnsatsen, kronen og kronografen. Disse svarte aksentene skiller også delene av klokken du vil kommunisere med regelmessig fra den standard tidsregistrerende skiven og viserne.

Ryttertappene som gir beskyttelse til safirkrystallen, gir også mulighet for et lag med tilpasning. Fanene klokken 3 og 9 er utskiftbare for å endre rammen fra en medgått tidsskala til en nedtellingsskala avhengig av dine behov - eller for å bytte med en venn hvis du bestemmer deg for å gjøre klokken unik.

Gjengitt i 18 karat rødt gull, er Super Chronomat ikke din lette sportsklokke, til tross for dens dyktige funksjoner. Når du veier 330 gram på det matchende Rouleaux-armbåndet – 100 gram alene – vil du ikke glemme at denne klokken sitter på håndleddet ditt. Hvis massen ikke var nok indikator på tyngden, er den 44 mm brede kofferten 14,4 mm tykk og 53,5 mm knast til å slepe. Disse proporsjonene,kopier klokker selv om de er langt større enn håndleddet mitt kan håndtere, bør resultere i en veldig balansert bruksopplevelse.